Het nieuwe sportseizoen staat alweer te wachten op jouw team. Een ding staat vast: het wordt een beter jaar dan afgelopen seizoen. Normaal speel je in een jaar tientallen wedstrijden, maar door de Corona-uitbraak haalde je vorig jaar de tien niet eens. Nu alles de goede kant op gaat is er weer een reden om op trainingskamp te gaan. Daarom stelt Trainingskamp.com een top vijf lijst voor jou samen. Dit zijn 5 redenen waarom jouw team op trainingskamp moet. 

1. Wedstrijdfit worden

We stonden vanwege corona lang stil, gelukkig konden we de afgelopen maanden weer trainen. Toch is een wedstrijd spelen wel even andere koek. Jij en je teamgenoten maken in het nieuwe seizoen het verschil wanneer jullie 100% fit zijn. Wat is nou een betere plek dan bijvoorbeeld Spanje om een aantal dagen flink aan de slag te gaan met jullie fysieke gesteldheid. Omdat jullie na het kamp in topconditie verkeren, sjouwt de tegenstander alleen maar achter je aan. Hierdoor hoef jij minder te lopen en kun je de bal het werk laten doen. Een win-win situatie dus!

2. Teamprestaties

Doordat jouw team nu helemaal wedstrijdfit is, gaat het nu om de knikkers: de prestaties op het veld. De kilometers die gemaakt zijn tijdens het trainingskamp en de vele druppels zweet die je bent kwijtgeraakt moeten zich nu gaan uitbetalen. Wanneer je op trainingskamp gaat, pluk je in het seizoen hier de vruchten van. De één na de andere driepunter mogen jij en je ploeggenoten bijschrijven. De prijzen lonken! 

3. Plezier

Als het goed gaat op het veld, stijgt het plezier binnen de groep in no-time. Waar altijd gezelligheid heerst, is op een trainingskamp. Als je met de groep op pad bent, wordt er naast de trainingssessie natuurlijk ook gefeest. Wat dacht je van een trainingskamp in Albufeira. Het vissersdorpje dat bekend staat om haar uitgaansleven. Voor de rest groeit het onderlinge plezier met de minuut en dat heeft ook nog eens effect op iets anders. 

4. Teamgeest

Door de gezelligheid die jullie hebben gedurende het trainingskamp heeft dit ook positieve invloed op de teamgeest. Teamgenoten worden gedurende de dagen kameraden en iedereen leert elkaar beter kennen. Door de activiteiten tijdens het kamp ontstaat er een echte teamband. Op het veld ga je dit geheid terug zien. Iedereen gaat elkaar de bal en het succes gunnen, op deze manier verslaan jullie iedereen als een echt team. Zelfs de wannabe Ronaldo op het veld gaat zijn ballen nu afspelen.

5. Divers arrangement  

Tot slot is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg keuze hebt om een reis te boeken. Het diverse en zeer ruime aanbod dat Trainingskamp.com jullie biedt, zorgt ervoor dat bijna alle wensen worden gerealiseerd. Al ruim 16 jaar sturen wij tevreden klanten over de hele wereld en ervaren zij de mooiste sportreizen. Met trainingskampen in Spanje, Portugal, Duitsland en ons eigen Nederland is er voor ieder wat wils. Zien wij jullie op één van onze trainingsaccommodaties?