Düsseldorf 4*

Trainingskamp naar Düsseldorf

Tijdens het trainingskamp in Düsseldorf staan er een aantal overnachtingen in een vier sterren hotel op jouw team te wachten. Jouw ploeggenoten en stafleden hoeven zich nergens druk om te maken in het hotel. Het ontbijt, de lunch en het avonddiner zijn allemaal voorzien tijdens het trainingskamp. Ons arrangement is namelijk op basis van volpension. Ook de trainingsaccommodatie in Duitsland heeft alle benodigde middelen voor een aantal goede trainingssessies. Tijdens het kamp naar Düsseldorf is aan alles gedacht. Jij en je ploeggenoten focussen zich dus alleen op het trainen en het stappen!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

2 nachten in een 4* hotel

Volpension

 Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken

Wedstrijd inclusief Arbitrage

 

 

 

 

De Locatie

Ongeveer zeventig kilometer van de Nederlandse grens ligt de Duitse stad Düsseldorf. De stad telt ruim 600.000 inwoners en is daarmee een van de grootste van het land. Het hotel bevindt zich in het midden van de stad. De winkels en uitgaansgelegenheden zijn vanaf de overnachtingsplaats nooit ver weg. Ook het treinstation ligt vrijwel naast het verblijf. Zo verplaatsen jij en je teamgenoten zich makkelijk door de stad.

Activiteiten

Een grote stad als Düsseldorf kent natuurlijk ook een gezellig nachtleven. Verdeeld over de hele stad bevinden zich honderden kroegen, cafés en restaurants. De grote Duitse bierpullen staan dus al gekoeld bij aankomst. Het hele jaar door zijn de clubs in Düsseldorf open tot in de vroege ochtend. Maar maakt het niet te laat! Er moet ook getraind worden!

Düsseldorf staat bekend als een echte sportstad. Vandaar dat er ook een professioneel voetbalclub zijn thuiswedstrijden speelt. Fortuna Düsseldorf is momenteel actief op het tweede niveau van Duitsland. De club speelde een aantal seizoen in de Bundesliga, maar degradeerde kort geleden naar een niveau lager. In het stadion is plaats voor 54.000 Fortunen, en jouw ploeg kan ook een wedstrijd bezoeken van de Duitsers. De fans van Fortuna springen, trommelen, klappen en schreeuwen tijdens de thuiswedstrijden hun favoriete club vooruit. Fortuna Düsseldorf speelt op het tweede niveau, maar horen qua support zeker thuis in de hoogste klasse.

Waar kun je onder andere aan denken: 

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

 

Düsseldorf 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Super!

Met de eerste selectie van Drachtster Boys zijn wij begin januari 2023 een paar dagen op trainingskamp in Benidorm geweest. Vanaf het eerste contact met de organisatie (Michael) waren de informatievoorziening, de organisatie en de bereikbaarheid voortreffelijk. Zowel de heenreis als het verblijf en de terugreis waren perfect georganiseerd met een prima begeleiding (Tom en Jos). Het organiseren van een eventueel volgend buitenlands trainingskamp laten we daarom met een gerust hart over aan deze voortreffelijke organisatie! Drachtster Boys, Jan Willem Visser, teammanager
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten
8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen