Düsseldorf 4*

Trainingskamp naar Düsseldorf

Tijdens het trainingskamp in Düsseldorf staan er een aantal overnachtingen in een vier sterren hotel op jouw team te wachten. Jouw ploeggenoten en stafleden hoeven zich nergens druk om te maken in het hotel. Het ontbijt, de lunch en het avonddiner zijn allemaal voorzien tijdens het trainingskamp. Ons arrangement is namelijk op basis van volpension. Ook de trainingsaccommodatie in Duitsland heeft alle benodigde middelen voor een aantal goede trainingssessies. Tijdens het kamp naar Düsseldorf is aan alles gedacht. Jij en je ploeggenoten focussen zich dus alleen op het trainen en het stappen!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

2 nachten in een 4* hotel

Volpension

 Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken

Wedstrijd inclusief Arbitrage

 

 

 

 

De Locatie

Ongeveer zeventig kilometer van de Nederlandse grens ligt de Duitse stad Düsseldorf. De stad telt ruim 600.000 inwoners en is daarmee een van de grootste van het land. Het hotel bevindt zich in het midden van de stad. De winkels en uitgaansgelegenheden zijn vanaf de overnachtingsplaats nooit ver weg. Ook het treinstation ligt vrijwel naast het verblijf. Zo verplaatsen jij en je teamgenoten zich makkelijk door de stad.

Activiteiten

Een grote stad als Düsseldorf kent natuurlijk ook een gezellig nachtleven. Verdeeld over de hele stad bevinden zich honderden kroegen, cafés en restaurants. De grote Duitse bierpullen staan dus al gekoeld bij aankomst. Het hele jaar door zijn de clubs in Düsseldorf open tot in de vroege ochtend. Maar maakt het niet te laat! Er moet ook getraind worden!

Düsseldorf staat bekend als een echte sportstad. Vandaar dat er ook een professioneel voetbalclub zijn thuiswedstrijden speelt. Fortuna Düsseldorf is momenteel actief op het tweede niveau van Duitsland. De club speelde een aantal seizoen in de Bundesliga, maar degradeerde kort geleden naar een niveau lager. In het stadion is plaats voor 54.000 Fortunen, en jouw ploeg kan ook een wedstrijd bezoeken van de Duitsers. De fans van Fortuna springen, trommelen, klappen en schreeuwen tijdens de thuiswedstrijden hun favoriete club vooruit. Fortuna Düsseldorf speelt op het tweede niveau, maar horen qua support zeker thuis in de hoogste klasse.

Waar kun je onder andere aan denken: 

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

 

Düsseldorf 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Goed geregeld trainingskamp

Het trainingskamp van K.R.SV. Vredenburch was door trainingskamp.com heel goed geregeld! De communicatie en de service waren wij zeer tevreden mee. Iedereen binnen de selectie (ook de stafleden) waren te spreken over hoe het trainingskamp is verlopen en hoe het was geregeld. Iedereen van de organisatie die een steentje heeft bij gedragen aan ons trainingskamp bedankt! Wij weten wel waar we ons trainingskamp volgend jaar gaan regelen, tot volgend jaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk
10

Uitstekend geregeld en top contact

Het trainingskamp van NSVV 2 was perfect geregeld. Zelfs nog een extra bonus door een vroege vlucht. Super fijn en makkelijk contact gehad met Michael Blonk, de wensen bij hem neergelegd en alles is geregeld. Accomodatie top, faciliteiten top, activiteiten top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Numansdorp
10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
4 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen