Duisburg 3*

Trainingskamp Duisburg

Tijdens het trainingskamp in Duisburg kan er gekozen worden voor een aantal overnachtingen in een drie sterrenhotel. Jouw ploeggenoten en stafleden hoeven zich nergens druk om te maken in het hotel. Het ontbijt, de lunch en het avonddiner zijn allemaal voorzien tijdens het trainingskamp. Ons arrangement is namelijk op basis van volpension. Ook de trainingsaccommodatie in Duitsland heeft alle benodigde middelen voor een aantal goede trainingssessies. Tijdens het kamp naar Duisburg is aan alles gedacht. Jij en je ploeggenoten focussen zich dus alleen op het trainen en het stappen!

De stad Duisburg

Duisburg is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en is gelegen in het Ruhrgebied. Duisburg biedt diverse sportfaciliteiten, waaronder voetbalvelden, sporthallen, atletiekbanen en zwembaden. Duisburg ligt aan de Rijn, waardoor je toegang hebt tot watergerelateerde activiteiten, zoals roeien, kajakken en andere watersporten. Dit kan een leuke afwisseling zijn voor trainingskampen.

Duisburg ligt in de buurt van andere steden in het Ruhrgebied, zoals Essen, Dortmund en Düsseldorf, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot een breed scala aan voorzieningen en activiteiten buiten je trainingskamp. Bovendien is de stad goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer.

Over het algemeen biedt Duisburg een gunstige combinatie van sportfaciliteiten, accommodaties, teambuilding-mogelijkheden en culturele bezienswaardigheden, waardoor het een aantrekkelijke stad kan zijn voor een trainingskamp, vooral voor sportteams en groepen die willen profiteren van de verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden en de centrale locatie in het Ruhrgebied.

DJH Duisburg Sportpark

City Hostel Köln – Riehl is een accommodatie die dichtbij de stad ligt. Met de metro bent u in slechts 10 minuten in het stadscentrum. Of u kunt met de fiets gaan; fietsen zijn te huur bij de jeugdherberg. Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in de moderne kamers met douche en toilet; vele bieden een uniek uitzicht op de Rijn. Bovendien beschikt het hotel over een bar, hier worden ook grote sportevenementen uitgezonden! In dit hotel kan je genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Ook zijn er vergaderzalen en een tafeltennis tafel.

2 nachten in een 3* hotel

Volpension

 Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken

Wedstrijd inclusief Arbitrage

 

Duisburg 3*

 

  • 2 nachten in een 3* hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

8

Grandioos!

Goed verzorgde reis, opvang op Schiphol, ontvangst in Benidorm, perfecte trainingsfaciliteiten, werkelijk een top hotel en een perfecte begeleiding vanuit de organisatie in Benidorm. Voor Eendracht Arnhem de 1e keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
10

Perfect geregeld

Met flevoboys 2x nu op kamp geweest. Beide keren prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord
9

Top geregeld

Van begin tot het eind alles goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp
8

Van begin tot eind prima geregeld!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen