Gran Canaria 3*

Trainingskamp naar Gran Canaria

Tijdens een trainingskamp naar de populaire vakantiebestemming Gran Canaria verblijf je in een vier sterren hotel. Daar is alles geregeld voor jou en jouw teamgenoten. Je boekt namelijk de reis inclusief het eten en drinken. Zo hoeft geen enkele teamgenoot de held uit te gaan hangen in de keuken. Het verblijf ligt dichtbij de trainingslocatie. Zo maken jullie je nooit druk over het vervoer, je loopt naar de goed onderhouden velden. Uiteraard zit er een retourvlucht naar Tenerife inbegrepen. Voor vragen en opmerkingen kun je meteen terecht bij één van onze medewerkers op locatie! Nog voor het kamp gaan wij op zoek naar een oefentegenstander van een gewenst niveau. Bij het boeken van de reis geven wij jou de mogelijkheid om dit aan te geven.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

3 nachten in een 3* hotel

 Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf direct naast je trainingslocatie

 Retourvlucht

Eventueel bij te boeken: 

Vervoer ter plaatse

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

 

Locatie

Wanneer je een trainingskamp boekt naar Gran Canaria kom je sowieso één van jouw beste vrienden tegen, de zon! Op Gran Canaria train je in heerlijke zonnige omstandigheden. Gran Canaria is een tot Spanje behorende eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Het eiland ligt ongeveer 400 km van de kust van Marokko en de Westelijke Sahara.

Activiteiten

Talloze feestgangers vanaf over de hele wereld reizen jaarlijks af naar Gran Canaria. En jullie zijn de volgende! In de binnenstad feesten jullie erop los tot in de vroege uurtjes. Je vindt vele diverse clubs op Gran Canaria. Van de gezellige Engelse barretjes tot aan de Nederlandse discotheken.

Naast het trainen en feesten is relaxen ook belangrijk tijdens het trainingskamp. Je neemt gemakkelijk een duik in de Atlantische oceaan. Heerlijk om even af te koelen na een pittige trainingssessie of mountainbike rit. In de regio fiets je namelijk gemakkelijk door het prachtige landschap van Gran Canaria. Een goede inspanningsactiviteit tijdens het trainingskamp. Wanneer je terug in Nederland bent, heb je alles meegemaakt. De zon, de beste feestjes en een aantal goede trainingssessies!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Gran Canaria 3*

 

  • 3 nachten in een 3* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf direct bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

8

Grandioos!

Goed verzorgde reis, opvang op Schiphol, ontvangst in Benidorm, perfecte trainingsfaciliteiten, werkelijk een top hotel en een perfecte begeleiding vanuit de organisatie in Benidorm. Voor Eendracht Arnhem de 1e keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
10

Perfect geregeld

Met flevoboys 2x nu op kamp geweest. Beide keren prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord
9

Top geregeld

Van begin tot het eind alles goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp
8

Van begin tot eind prima geregeld!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen