Egmond aan Zee 2*

Trainingskamp naar Egmond aan Zee

Tijdens een trainingskamp in Egmond aan Zee ervaar je de Zuid-Europese sfeer in eigen land. Stappen, zonnen en sporten gaan hand in hand. Trainen aan de Nederlandse kust met goede faciliteiten om je heen, ideaal voor elke sportploeg. Tijdens het trainingskamp is aan alles gedacht. Van de trainingsaccommodaties tot aan de overnachtingsplaats. Jouw ploeggenoten en stafleden overnachten gedurende het kamp in een goed verzorgd hostel. De overnachtingsplaats ligt op slechts een kleine vijf kilometer van het strand. Een uitstap naar de zee is dus zo gemaakt! In Noord-Holland valt alles op zijn plaats. Ontspanning en inspanning komen hier perfect samen.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

2 nachten in een 2* hostel

 Ontbijt

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken: 

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

 

Locatie

Wanneer de zon schijnt en de zonnebrandcrème weer uit de kast wordt getoverd, is Egmond aan Zee een toeristische trekpleister. Vanuit het hele land komen de mensen richting de kustplaats om even uit te waaien of een duik in zee te nemen. Egmond aan Zee is slechts een klein dorpje. In de Noord-Hollandse plaats wonen een kleine vijfduizend inwoners. Maar in de warme zomers is het net een stad. Vlakbij de duinen trainen jij en je ploeggenoten in de gemeente Bergen. Ook in de mooie en wat frissere voorjaarsdagen is uitwaaien of hardlopen aan het strand heerlijk.

Zwembad

Wasservice

Restaurant

WIFI

 Winkelcentrum

Strand

Fitness

Airco

Ligbedden

Fietsverhuur

Activiteiten

Aan de Nederlandse kust gaan jullie je nooit vervelen. Er is in Noord-Holland altijd wel iets te ondernemen, bijvoorbeeld mountainbiken. Via de bossen kom je uiteindelijk uit bij de duinen. Vanaf deze plaats kijk je naar de eindeloze Noordzee. Het is de perfecte groepsactiviteit. De kuiten en conditie worden flink op de proef gesteld en onderweg wordt er plezier gemaakt.

Naast het scheuren door de duinen zijn er nog veel meer dingen te doen in de regio. Zo vind je een voetgolfbaan en een aantal escaperooms in de regio. Ook de terrassen en de vele gezellige strandpaviljoens zijn de moeite waard. Zo drink je aan de kust met elkaar al snel vele biertjes of wijntjes. Heerlijk om ook goed te ontspannen tijdens het trainingskamp in Egmond aan Zee.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Egmond aan Zee 2*

 

  • 2 nachten in een 2* hostel
  •  Ontbijt
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
2 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen