Egmond aan zee

Trainingskampen Egmond aan Zee

Op Trainingskamp in Egmond aan Zee. Met jouw teamgenoten trainen aan de Nederlandse kust. Tijdens een goed verzorgd trainingskamp bereidt jouw team zich voor op de hervatting van het seizoen. Het Noord-Hollandse plaatsje is de ideale plaats om te werken aan teambuilding en prestaties. Aan het eind van het trainingskamp is jouw team niet meer te verslaan.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De specialist in trainingskampen naar Egmond aan Zee

Trainingskamp.com heeft in de afgelopen jaren al flink wat ervaring opgedaan. Ruim 16 jaar organiseren wij geslaagde kampen voor sportteams. Door heel Europa en Nederland zijn veel ploegen jou voorgegaan met het boeken van een onvergetelijk kamp. Alles is perfect geregeld, van de overnachtingsplek tot aan de trainingsfaciliteiten. Aan alles is gedacht. Geen randzaak meer waar je over na hoeft te denken.

Velden in Egmond

In de regio zijn wij een zoektocht gestart naar de beste velden. Uit de selectie die wij hebben gemaakt, zijn alleen de beste velden overgebleven. De trainingen spelen zich niet op een knollenveld af, maar op een veld dat goed wordt onderhouden. Tijdens het trainingskamp staat er hoogstwaarschijnlijk een oefenwedstrijd op je te wachten. Jouw team gaat het dan opnemen tegen een ploeg uit de regio. De voorkeur van het niveau van de tegenstander kun je bij ons aangeven. Tijdens het trainingskamp zoeken wij een geschikte opponent.

Uitgaan Egmond

Ondanks dat Egmond maar een klein vissersdorpje aan de kust is, is het er tot in de late uurtjes prima vertoeven. Het plaatsje in Noord-Holland kent een aantal mooie strandpaviljoens waar het koude bier en de wijn staan te wachten op jouw ploeg. Met het uitzicht op de zee en de hippe muziek op de achtergrond hangt er een gemoedelijke sfeer. In het dorp vind je talloze cafés waar het oude vissersleven nog te ervaren valt. De sfeer in deze knusse kroegen is optimaal. Voor de grote nachtclubs kun je afreizen naar Alkmaar, maar de pubs in Egmond staan al garant voor een geslaagde avond.

Activiteiten Egmond

Joggen, mountainbiken of even lekker uitwaaien aan de kust, Egmond is hier de ideale plek voor. Langs de stranden kun je altijd een tussenstop maken bij één van de vele gezellige strandpaviljoens. Ook zijn er gezelligheidsspelletjes in de stad te spelen. Een potje darten, poolen of snookeren behoort vrijwel altijd tot de mogelijkheden in de gemoedelijke cafés.

Op een kwartier rijden van Egmond ligt de Noord-Hollandse stad Alkmaar. De plaats waar één van de top vier Eredivisie-ploegen actief is: AZ. De voetbalclub speelt haar thuiswedstrijden in het AFAS-stadion waar plek is voor 17.250 voetballiefhebbers. Een buitenkans om een wedstrijd van de Alkmaarders een keer te ervaren. De jonge talenten zien schitteren tijdens een Eredivisiewedstrijd. AZ is één van de beste opleiders van het land!