Hoenderloo 4*

Trainingskamp naar Hoenderloo

Je verblijft tijdens jouw trainingskamp in Hoenderloo in de rustieke omgeving van de Veluwe. De groene regio werkt inspirerend op iedere sportman of vrouw. Met een verblijf in een drie sterren hotel op basis van een volpension, komt jouw ploeg en staf niks tekort. Met goede sportfaciliteiten, een allesomvattend verblijf en professionele begeleiding is dit trainingskamp naar Hoenderloo een must voor iedere ambitieuze sportploeg!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Hoenderloo is gelegen op de Veluwe. Met slechts zo’n 1.500 inwoners staat het dorp bekend om een echt ons-kent-ons gevoel. Door de kleinschaligheid is de dorpse gezelligheid nog goed merkbaar. Doordat Hoenderloo gelegen is tussen grote steden als Arnhem en Apeldoorn, heb je tijdens een trainingskamp toch alles binnen te overziene afstand bij de hand.

 

Activiteiten

In de natuurrijke omgeving van het trainingskamp is er genoeg te ondernemen voor de echte sportieveling. Huur mountainbikes en verken de heuvelachtige paden van de Veluwe op de fiets. Er is geen betere manier om de kuit- en beenspieren te trainen dan tijdens een stevige rit op de mountainbike. Naast een fanatieke fietstocht leent de Veluwe zich ook voor een wandeling door het bos. Is wandelen niet zwaar genoeg? Voer dan het tempo op en maak er een bosloop van!

Hoewel Hoenderloo zich door de kleinschaligheid niet echt leent voor een flinke avond uit, zijn er genoeg alternatieven te bedenken voor een gezellige avond in de kroeg. Neem nou het hotel zelf. Met de aanwezigheid van een bar in de stijl van een Engelse pub, kunnen jij en jouw teamgenoten er onder het genot van drankje een heerlijke avond van maken. Geef de gezelligheid een extra boost met bijvoorbeeld een georganiseerde pubquiz! Wie heeft de meeste (sport)kennis paraat?

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Hoenderloo 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
2 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen