Hoenderloo 4*

Trainingskamp naar Hoenderloo

Je verblijft tijdens jouw trainingskamp in Hoenderloo in de rustieke omgeving van de Veluwe. De groene regio werkt inspirerend op iedere sportman of vrouw. Met een verblijf in een drie sterren hotel op basis van een volpension, komt jouw ploeg en staf niks tekort. Met goede sportfaciliteiten, een allesomvattend verblijf en professionele begeleiding is dit trainingskamp naar Hoenderloo een must voor iedere ambitieuze sportploeg!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Hoenderloo is gelegen op de Veluwe. Met slechts zo’n 1.500 inwoners staat het dorp bekend om een echt ons-kent-ons gevoel. Door de kleinschaligheid is de dorpse gezelligheid nog goed merkbaar. Doordat Hoenderloo gelegen is tussen grote steden als Arnhem en Apeldoorn, heb je tijdens een trainingskamp toch alles binnen te overziene afstand bij de hand.

 

Activiteiten

In de natuurrijke omgeving van het trainingskamp is er genoeg te ondernemen voor de echte sportieveling. Huur mountainbikes en verken de heuvelachtige paden van de Veluwe op de fiets. Er is geen betere manier om de kuit- en beenspieren te trainen dan tijdens een stevige rit op de mountainbike. Naast een fanatieke fietstocht leent de Veluwe zich ook voor een wandeling door het bos. Is wandelen niet zwaar genoeg? Voer dan het tempo op en maak er een bosloop van!

Hoewel Hoenderloo zich door de kleinschaligheid niet echt leent voor een flinke avond uit, zijn er genoeg alternatieven te bedenken voor een gezellige avond in de kroeg. Neem nou het hotel zelf. Met de aanwezigheid van een bar in de stijl van een Engelse pub, kunnen jij en jouw teamgenoten er onder het genot van drankje een heerlijke avond van maken. Geef de gezelligheid een extra boost met bijvoorbeeld een georganiseerde pubquiz! Wie heeft de meeste (sport)kennis paraat?

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Hoenderloo 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Super!

Met de eerste selectie van Drachtster Boys zijn wij begin januari 2023 een paar dagen op trainingskamp in Benidorm geweest. Vanaf het eerste contact met de organisatie (Michael) waren de informatievoorziening, de organisatie en de bereikbaarheid voortreffelijk. Zowel de heenreis als het verblijf en de terugreis waren perfect georganiseerd met een prima begeleiding (Tom en Jos). Het organiseren van een eventueel volgend buitenlands trainingskamp laten we daarom met een gerust hart over aan deze voortreffelijke organisatie! Drachtster Boys, Jan Willem Visser, teammanager
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten
8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen