Hoenderloo

Enig resultaat

Trainingskamp Hoenderloo

Een trainingskamp in Hoenderloo is de uitgelezen mogelijkheid om de koppen bij elkaar te steken. Tussen Arnhem en Apeldoorn ligt dit rustige plaatsje midden op de Veluwe. De gezonde lucht van de natuur in combinatie met de faciliteiten staan garant voor een goed trainingskamp.

.
219.00

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in trainingskampen naar Hoenderloo

Trainingskamp.com is dé specialist op het gebied van trainingskampen organiseren. Binnen en buiten de landsgrenzen verzorgen wij trainingskampen voor sportteams, zo ook in Hoenderloo. Het dorpje ligt misschien wel in het meest mooie natuurgebied dat we hebben in Nederland: De Veluwe. Naast een rustgevende natuurrijke locatie zijn wij opzoek gegaan naar de beste hotels, velden en activiteiten. Al deze factoren keren terug tijdens een trainingskamp in Hoenderloo.

Velden in Hoenderloo

De velden zijn misschien wel het belangrijkste tijdens een trainingskamp. In de groenrijke omgeving van de Veluwe kun je heerlijk trainen. Op de beste velden in een rustgevende regio; het ideaalplaatje voor een gefocuste ploeg. Ook zullen wij op locatie op zoek gaan naar een waardige tegenstander voor jouw ploeg. Zodat je tijdens het trainingskamp in Hoenderloo een oefenpot kunt spelen op eigen niveau.

Uitgaan in Hoenderloo

De terrassen en restaurants in Hoenderloo zijn reuze gezellig. Op het terras in de Veluwe kun je genieten van de prachtige omgeving. Je kunt ook een kroegentocht doen in de buurt. En niet zomaar één! Tijdens de tocht moet je een aantal puzzels oplossen en speel je in teams tegen elkaar. Een opdracht waar de teamgeest op de proef wordt gesteld. Letterlijk, want je moet natuurlijk ook een biertje drinken.

Voor het nachtleven zul je af moeten reizen naar Arnhem, dat op een kleine 20 km van Hoenderloo vandaan ligt. Er zijn genoeg clubs open en er wordt gefeest tot in de vroege ochtend. Als je Arnhem zat bent kun je altijd uitwijken naar Apeldoorn. Dit ligt ongeveer vijftien kilometer van Hoenderloo vandaan. Het is kleiner dan Arnhem, maar op zijn minst net zo gezellig.

Activiteiten in Hoenderloo

In Hoenderloo zijn er ontzettend veel dingen die je kunt ondernemen. Wandelen, hardlopen en mountainbiken zijn allemaal een mogelijkheid op de prachtige Veluwe. Dat misschien wel het mooiste natuurpark van Nederland is. In het gebied lopen wilde dieren als herten, zwijnen rond en zelfs de wolf woont in het gebied.
Tevens speelt ook Eredivisie-ploeg Vitesse in de buurt. De geel-zwarten spelen haar thuiswedstrijden in het immense Gelredome. Er is plek voor 34.000 toeschouwers om de subtopper van de Eredivisie aan te moedigen. Een absolute aanrader om een Eredivisie-wedstrijd mee te pikken tijdens het trainingskamp.