Maastricht 2*

Trainingskamp naar Maastricht

Tijdens een trainingskamp naar Maastricht maken jullie gebruik van een bed & breakfast. Zo geniet je elke ochtend van een goed verzorgd ontbijt. Het hostel waar jullie slapen ligt aan de grote rivier de Maas. Achter het verblijf ligt een groenrijk stadspark. Voor het trainingskamp gaan wij op zoek naar een oefentegenstander van een gewenst kaliber. Zo speel je op het trainingskamp ook een oefenduel. Dit op een van de beste velden van de regio Maastricht. De trainingsvelden waar jullie op spelen zijn zorgvuldig uitgekozen door ons personeel. Geen tijd om te spelen op een knollenveld, maar op een mat van niveau.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

2 nachten in een 2* hostel

Ontbijt

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken: 

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Een trainingskamp naar Maastricht is zeer in trek. Al ruim 16 jaar sturen wij vele teams op trainingskamp. In het heuvelachtige gebied schort niets. Er is namelijk aan alles gedacht voor een goed trainingskamp. Het verblijf en de trainingsaccommodatie is zorgvuldig uitgekozen door ons personeel. Jullie slapen op een prachtige plaats, namelijk aan de Maas! Met een bosrijke achtertuin en het uitzicht op het water kom je na de trainingssessies helemaal tot rust.

Zwembad

Wasservice

Restaurant

WIFI

 Winkelcentrum

Strand

Fitness

Airco

Ligbedden

Fietsverhuur

Activiteiten

De binnenstad van Maastricht is reuze gezellig. De terrassen en de gemoedelijke bevolking zorgen voor een goede stemming. Naast een bezoek aan de horecagelegenheden zijn er in de regio ook genoeg inspannings activiteiten te ondernemen. Wil je de stad bijvoorbeeld beter leren kennen en zien, dan is een hardlooptour echt iets voor jouw team. Met het gezonde zweet op het voorhoofd jog je door de stad heen. Via de parken en bossen van Maastricht zie je alle hoogtepunten van de stad. Daarna is het tijd om goed uit te rusten en biertje te bestellen op het terras. Goed hydrateren is belangrijk!

Iets buiten de binnenstad vind je ook nog eens een voetgolfbaan! Wie van je teamgenoten komt het meest in de buurt van de traptechniek van Kevin de Bruyne? Wanneer de zon schijnt en je de jas thuis kan laten is dit de perfecte teamactiviteit. Laat een middag lang je voeten spreken en wees je ploeggenoten de baas. Tijdens een trainingskamp naar Maastricht bouw je een echte band op met het team.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Maastricht 2*

 

  • 2 nachten in een 2* hostel
  •  Ontbijt
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
2 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen