Noordwijk 4*

Trainingskamp naar Noordwijk

Iedereen kent Noordwijk van het eindeloze prachtige strand en de duinen. Wij zien het als een van de beste locaties voor een trainingskamp. Je verblijft in de Zuid-Hollandse kustplaats voor twee nachten in een vier sterren hotel. Vanuit hier maak je gemakkelijk een wandeling door de duinen. Ook het trainingscomplex waar de trainingen op plaats zullen vinden, is niet ver van jullie verblijfplaats vandaan. Zo hoef je niet bang te zijn teveel tijd kwijt te zijn aan reizen en kun je jullie tijd optimaal benutten!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Noordwijk bekend van het strand en de duinen vormt een fantastische locatie voor een trainingskamp. Iedere zomer komen strandliefhebbers vanuit heel Europa naar de Zuid-Hollandse kust om te genieten van de rust en de schitterende witte zandstranden. Naast een prachtige kust heeft Noordwijk nog meer te bieden. Het gezellige dorpscentrum biedt genoeg ruimte voor vermaak!

 

Activiteiten

In Noordwijk kun je optimaal gebruik maken van het strand. Zo is een potje beachvoetbal of -volleybal nog niet zo'n gek idee. Kijk wie de beste balbeheersing van de selectie heeft. Zit het weer mee? Neem dan een verfrissende duik in de Noordzee en koel af na een pittige training!

Noordwijk is ook een geweldige locatie voor een kroegentocht. Door de grote toestroom aan toeristen en dagjesmensen in de zomermaanden zijn er genoeg leuke eettentjes, kroegen en terrasjes te vinden. Bleef het nachtleven van Noordwijk als team!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Noordwijk 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Super!

Met de eerste selectie van Drachtster Boys zijn wij begin januari 2023 een paar dagen op trainingskamp in Benidorm geweest. Vanaf het eerste contact met de organisatie (Michael) waren de informatievoorziening, de organisatie en de bereikbaarheid voortreffelijk. Zowel de heenreis als het verblijf en de terugreis waren perfect georganiseerd met een prima begeleiding (Tom en Jos). Het organiseren van een eventueel volgend buitenlands trainingskamp laten we daarom met een gerust hart over aan deze voortreffelijke organisatie! Drachtster Boys, Jan Willem Visser, teammanager
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten
8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen