Noordwijk 4*

Trainingskamp naar Noordwijk

Iedereen kent Noordwijk van het eindeloze prachtige strand en de duinen. Wij zien het als een van de beste locaties voor een trainingskamp. Je verblijft in de Zuid-Hollandse kustplaats voor twee nachten in een vier sterren hotel. Vanuit hier maak je gemakkelijk een wandeling door de duinen. Ook het trainingscomplex waar de trainingen op plaats zullen vinden, is niet ver van jullie verblijfplaats vandaan. Zo hoef je niet bang te zijn teveel tijd kwijt te zijn aan reizen en kun je jullie tijd optimaal benutten!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Noordwijk bekend van het strand en de duinen vormt een fantastische locatie voor een trainingskamp. Iedere zomer komen strandliefhebbers vanuit heel Europa naar de Zuid-Hollandse kust om te genieten van de rust en de schitterende witte zandstranden. Naast een prachtige kust heeft Noordwijk nog meer te bieden. Het gezellige dorpscentrum biedt genoeg ruimte voor vermaak!

 

Activiteiten

In Noordwijk kun je optimaal gebruik maken van het strand. Zo is een potje beachvoetbal of -volleybal nog niet zo'n gek idee. Kijk wie de beste balbeheersing van de selectie heeft. Zit het weer mee? Neem dan een verfrissende duik in de Noordzee en koel af na een pittige training!

Noordwijk is ook een geweldige locatie voor een kroegentocht. Door de grote toestroom aan toeristen en dagjesmensen in de zomermaanden zijn er genoeg leuke eettentjes, kroegen en terrasjes te vinden. Bleef het nachtleven van Noordwijk als team!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Noordwijk 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
2 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen