Trainingskamp
in Noordwijk

Enig resultaat

Trainingskampen Noordwijk

Voor een trainingskamp aan de kust reis je niet per se af naar Spanje, ook in Noordwijk is dit prima mogelijk! De Nederlandse kustplaats trekt met behulp van zijn prachtige strand en sfeervolle boulevard jaarlijks vele toeristen. Ook voor trainingskampen is Noordwijk een prima locatie.

.
289.00

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in een trainingskamp in Noordwijk

Tijdens een trainingskamp in Noordwijk zal er door Trainingskamp.com uiteraard gekeken worden naar jullie wensen. Met ruim 16 jaar aan ervaring onder de vlag van Voetbalreizen.com weten wij precies waar jij naar zoekt. Plaats een aanvraag en wij zoeken op basis van jullie wensen het perfecte aanbod bij elkaar. Je kunt volledig verzorgd op reis.

Velden in Noordwijk

Noordwijk staat bekend om zijn groene omgeving. De kustplaats ontleent zijn charme aan de duinen en de zandstranden. Ondanks de zilte lucht zijn er genoeg mooie velden te vinden in Noordwijk. Of je nu op een natuur- of kunstgrasveld wil trainen, de mogelijkheden zijn er volop. Trainingskamp.com zorgt dat er altijd een geschikt, goed bespeelbaar veld beschikbaar is tijdens een trainingskamp in Noordwijk.

Uitgaan in Noordwijk

De kust van Noordwijk is populair onder vakantievierders. De boulevard is een perfecte plek voor een hapje en een drankje. De vele strandtenten serveren heerlijk eten en zijn in de avond een prima locatie voor een borrel. Voor wie tot laat in de avond door wil, zijn er prima alternatieven. Naast de vele strandpaviljoens die Noordwijk rijk is, kun je op de Grentbouvelard kiezen tussen vele cafés en kroegen. Er zijn zelfs enkele clubs geopend tot in de vroege uurtjes. Noordwijk staat in de directe omgeving bekend als de place-to-be. Het zou dan ook zonde zijn als jullie een avondje stappen overslaan in deze unieke badplaats.

Activiteiten in Noordwijk

Stappen tijdens een strandvakantie wordt vaak aan plaatsen als Torremolinos, Albufeira en Salou gelinkt. Tijdens een trainingskamp in Noordwijk zul je al snel merken dat dat geheel ten onrechte is. Ook aan de Nederlandse Noordzee kun je prima op stap. Toch is niet iedereen gemaakt voor een feestje tot in de late uurtjes. Toch is het vaak lekker om ook wat vertier te vinden in activiteiten buiten de geplande trainingen.
In Noordwijk is er ook naast trainen; uitgaan en op het strand liggen, genoeg te doen. Kies voor een stoere mountainbike rit door de bossen en duinen en kom volledig afgetraind terug van het trainingskamp. Je blijft bezig en leert de omgeving van Noordwijk beter kennen. Heb je vragen over mogelijke activiteiten? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!