Paterswolde 4*

Trainingskamp naar Paterswolde

Een trainingskamp in Paterswolde is als een trainingsweekend in het buitenland voor iedereen uit het zuiden van Nederland. De prachtige omgeving van de provincies Groningen en Drenthe doet niks denken aan Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Je verblijft in een goed vier sterren hotel op basis van een volpension. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het eten. Ontbijt, lunch én diner zitten inbegrepen in het arrangement. Ook de professionele begeleiding ter plekke én de veldhuur voor trainingen zijn onderdeel van een trainingskamp in Paterswolde.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Paterswolde is een pittoresk dorpje op de grens van de provincies Drenthe en Groningen. Met slechts een kleine 4000 inwoners is het een van de kleinere dorpen in de omgeving. Ondanks de beperkte omvang van het dorp is er genoeg te beleven in en rondom Paterswolde. Zo is de stad Groningen gemakkelijk te bereiken voor een avondje uit! Combineer het stadsleven met een verblijf in een rustieke omgeving.

 

Activiteiten

Zoals eerder al vermeld is Paterswolde op steenworp afstand van Groningen. Deze  stad is een geweldige plek voor een avond uit. Zonder twijfel is de studentenstad een van de beste bestemming voor een goede stapavond. Plan onder begeleiding van Trainingskamp.com een kroegentocht en ontdek het nachtleven van Groningen onder het genot van een lekker biertje en veel gezelligheid!

Zit het weer mee in Paterswolde dan is een uitstapje naar het Paterwoldsemeer geen overbodige luxe. Het meer is het toevluchtsoord voor vele Groningers en Drentenaren in de zomermaanden. Met een aantal prachtige strandjes en gezellige paviljoens is het hier prima vertoeven! Ook een sportteam kan hier dus goed uit de voeten.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Paintball

Paterswolde 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
2 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen