Trainingskamp in
Paterswolde

Enig resultaat

Trainingskampen in Paterswolde

Bij het boeken van trainingskampen denk je niet direct aan Paterswolde. Toch is het een perfecte locatie voor een trainingskamp. De groenrijke omgeving in het hoge noorden van Nederland is een heerlijke plek voor een stevige trainingssessie. Op de beste velden van de regio bereiden jij en jouw teamgenoten zich voor op de (her)start van de competitie. Boek je trainingskampen naar Paterswolde bij Trainingskamp.com.

.
289.00

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in trainingskampen naar Paterswolde

Boek je trainingskampen naar Paterswolde bij Trainingskamp.com voor een aantal onvergetelijke dagen. Reis met de hele ploeg af naar een goed verzorgd hotel aan de rand van Drenthe en bereid jezelf optimaal voor op de (her)start van de competitie! Alle trainingskampen zijn inclusief hotelovernachting, veldhuur voor trainingen en professionele begeleiding ter plekke.

Velden in Paterswolde

Paterswolde is een prachtige groenrijke omgeving. Ook de natuurgrasvelden zijn door de jaren heen goed onderhouden. Ben je als ploeg op zoek naar een goed kunstgrasveld? Dan helpt Trainingskamp.com jou ook graag verder. Voor iedere sportploeg zorgen wij voor een aanbod op maat! Naast het plannen van meerdere trainingen, helpen wij jullie ook graag aan een oefenwedstrijd tegen een opponent van niveau naar eigen voorkeur!

Uitgaan in Paterswolde

Paterswolde is gelegen nabij Groningen. Deze stad staat bekend om de universiteit, FC Groningen en het uitmuntende nachtleven. Zeker in het weekend zal de stad "broes'n" zoals de Groninger het zelf zo mooi noemt. In een van de honderden kroegjes en cafés zullen jij en jouw teamgenoten het nachtleven beleven zoals de locals. Uiteraard is er in overleg ook een kroegentocht te plannen. Hierbij zul je de stad nog wat beter leren kennen!

Activiteiten in Paterswolde

In Paterswolde zelf is ook genoeg te beleven. Met name actieve bezigheden zijn populair in het pittoreske dorpje. Speel bijvoorbeeld een potje beachvoetbal of voetvolley op een van de strandjes aan het Paterswoldsemeer. Uiteraard is het ook een zeer geschikte omgeving voor een mountainbike- of fietstocht. Ben je graag getuige van een sportwedstrijd op professioneel niveau? Laat ons dan kaartjes regelen voor FC Groningen of basketbalclub Donar!