Soest 2*

Trainingskamp naar Soest

Ga je op trainingskamp in Soest, dan train je in de bossen van de provincie Utrecht. Rondom Soest vind je een aantal schitterende natuurgebieden. Samen met jouw ploeggenoten verblijf je in een hostel geheel verzorgd op basis van bed & breakfast. Soest is een gemoedelijke plaats liggend in het midden van ons land. In de omgeving vind je rust en natuur waardoor jij en je teamgenoten in zonder afleiding kunnen trainen. De ideale mogelijkheid om in de gezonde lucht te werken aan de sportieve prestaties.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

2 nachten in een 2*hostel

 Ontbijt

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief  arbitrage

Locatie

Soest ligt in het midden van het land, een aantal kilometer van de grote stad Utrecht vandaan. In de omgeving vind je veel bos en natuurparken. In combinatie met de pittige training sessies kom je ideaal tot rust in het gebied. Vanuit Soest is het makkelijk om uit te wijken naar verschillende steden in Nederland. De plaats ligt bijvoorbeeld tussen Utrecht en Hilversum in. Een dagje eropuit met het hele team is dus makkelijk te regelen.

 

Activiteiten

Soest ligt in een prachtige groenrijke omgeving. Het is zonde als jij en je ploeggenoten daar geen gebruik van maken. Door deze natuurrijke omgeving wandel je in de gezonde lucht. Een mountainbike tocht is dan toch wel de ultieme aanrader. Het is de perfecte activiteit waar ontspanning en inspanning samenkomen. Na een middag mountainbiken zul je de kuitjes wel even voelen. Gelukkig rust je in het hostel weer uit waar je bijvoorbeeld met jouw teammaten een kaartspel speelt.

Er zijn ook genoeg andere en iets minder intensieve teamuitjes te ervaren rondom Soest. Wat dacht je van een middag voetgolfen, wie van het team heeft de pass precisie van Xavi? Of wat dacht je van een escaperoom, hier wordt de teamgeest flink op de proef gesteld. Samenwerken is in dit spel maar ook vaak in de praktijk de sleutel tot het succes. Een trainingskamp naar Soest is er één waar jij en je teamgenoten bouwen aan de toekomst.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Soest 2*

 

  •  2 nachten in een 2* hostel
  •  Ontbijt
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Super!

Met de eerste selectie van Drachtster Boys zijn wij begin januari 2023 een paar dagen op trainingskamp in Benidorm geweest. Vanaf het eerste contact met de organisatie (Michael) waren de informatievoorziening, de organisatie en de bereikbaarheid voortreffelijk. Zowel de heenreis als het verblijf en de terugreis waren perfect georganiseerd met een prima begeleiding (Tom en Jos). Het organiseren van een eventueel volgend buitenlands trainingskamp laten we daarom met een gerust hart over aan deze voortreffelijke organisatie! Drachtster Boys, Jan Willem Visser, teammanager
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten
8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen