Trainingskamp in
Soest

Enig resultaat

Trainingskampen Soest

Wil jij op een geheel verzorgd trainingskamp naar Soest? Dat kan! Trainingskamp.com heeft de beste accommodaties gevonden in de provincie Gelderland. Het is de ideale plaats om met jouw teamgenoten voor te bereiden op het vervolg van de competitie. Trainen in de Gelderse bossen is een genot voor elk team!

.
99.00

 

  •  2 nachten in een 2* hostel
  •  Ontbijt
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in trainingskampen naar Soest

Trainingskamp.com heeft de laatste jaren veel ervaring en contacten opgedaan in het op touw zetten van trainingskampen. Zo kennen wij de ingrediënten voor een onvergetelijk trainingskamp. Onder de naam Voetbalreizen.com sturen wij al 16 jaar lang Nederlandse voetbalteams op trainingskamp. Wij bekijken al jouw wensen en ons personeel gaat direct aan de slag. De zoektocht naar jullie perfecte trainingskamp is gestart.

Velden in Soest

Het gras is gemaaid en de kalklijnen zijn getrokken. Het is tijd voor een heerlijke trainingssessie in de groenrijke omgeving van Soest. De gehele trainingsaccommodatie is op-en-top geregeld. Als een oud-voetballer de goed onderhouden mat ziet liggen, zal hij zo zijn voetbalschoenen weer invetten. Gedurende het trainingskamp gaan wij op zoek naar een tegenstander van een kaliber naar keus. Zo speelt jouw ploeg ook een oefenwedstrijd om het wedstrijdritme op de proef te stellen.

Uitgaan in Soest

Voor een echt uitgaansgebied is het verstandig om de trein te pakken richting Amersfoort. Na een kwartier reizen kom je aan in het centrum van de stad. Daar staan genoeg mogelijkheden op jouw ploeg te wachten. Wat dacht je van een cocktailbar, eens kijken hoeveel drankjes jouw maten op kunnen! Ook de moderne clubs hebben zich gevestigd in de stad. Een avond in Amersfoort is nooit hetzelfde, het is verplaatsen van kroeg naar club tot de vroege ochtend is aangebroken. Amersfoort is het decor van een grootschalig feest!

Activiteiten is Soest

Niets dat je tekort komt in de omgeving van Soest. Deelnemen aan een escape room, een middag (voet)golfen of paintballen, alles is mogelijk in de regio. Naast deze activiteiten kun je er ook voor kiezen om een stuk te mountainbiken. Naast Soest liggen een aantal mooie bosrijke gebieden. Een te ondernemen activiteit is een middagje crossen met jouw ploeggenoten.

Utrecht is een half uur verwijdert van Soest. Een van de grootste steden van ons land. De Domstad is de thuishaven van FC Utrecht. Een wedstrijd van FC Utrecht is perfect te combineren tijdens het trainingskamp. De Galgenwaard is het decor van de thuiswedstrijden van de FC. Tijdens de wedstrijden ervaar je een Engels getinte sfeer in het stadion. Samen met 23.000 Utrechtenaren schreeuwen jullie de club richting de drie punten. Een mooie kans om de sfeer in de Galgenwaard een keer te ervaren.