Terborg 3*

Trainingskamp naar Terborg

Tijdens jouw trainingskamp in Terborg verblijf je in een drie sterren hotel in hartje Terborg. Geniet van de plaatselijke gastvrijheid onder het genot van een volpension. Ontbijt, lunch en diner zijn allen inbegrepen bij dit trainingskamp. Natuurlijk houdt het daar niet bij op. Wanneer je het hotel met behulp van eigen vervoer hebt bereikt, staat er iemand van ons op locatie klaar. Wij helpen jou met inchecken in het hotel! Het verblijf ligt op korte afstand van de trainingsaccommodatie, waarvan de veldhuur uiteraard ook inbegrepen zit! Hebben jullie behoefte aan een oefenwedstrijd om jullie sportieve voortgang te peilen? Ook dat is bij te boeken bij Trainingskamp.com. Wij zoeken met liefde en plezier een geschikte tegenstander voor jullie uit!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

2 nachten in een 3* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken: 

Wedstrijd inclusief  Arbitrage

 

Locatie

Gelegen in het uiterste oosten van Nederland, vind je Terborg. Als onderdeel van de gemeente Oude Ijsselstreek is het nabijgelegen Doetinchem gemakkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer. Tijdens je verblijf proef je direct de typische Achterhoekse sfeer. De rustieke, relaxte sfeer neemt vrijwel direct alle stress van het dagelijks leven weg. Midden in de natuur geniet je van een van de beste sportaccommodaties van de regio.

Activiteiten

Hoewel Terborg niet de grootste stad in de regio is, biedt deze bijzondere plek genoeg ruimte voor vertier. Zo is er bij ons een kroegentocht bij te boeken. Ontdek het nachtleven van de Achterhoek en werk aan de een goede teambuilding tot in de late uurtjes! Heb je geluk? Dan speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tijdens jullie verblijf! Bezoek met de hele spelersgroep een van de meest sfeervolle stadions van Nederland en geniet van de Superboeren en hun fanatieke fans!

Natuurlijk zijn er ook genoeg sportieve uitjes te plannen tijdens een trainingskamp in Terborg. Zo is een potje padel of footgolf zo geregeld! Ook is het mogelijk om op een andere manier jullie wendbaarheid te testen. Betreedt samen met jouw teamgenoten de paintball-baan om eens te kijken wie er zonder problemen mee kan in een ‘slagveld’.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Terborg 3*

 

  • 2 nachten in een 3* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Super!

Met de eerste selectie van Drachtster Boys zijn wij begin januari 2023 een paar dagen op trainingskamp in Benidorm geweest. Vanaf het eerste contact met de organisatie (Michael) waren de informatievoorziening, de organisatie en de bereikbaarheid voortreffelijk. Zowel de heenreis als het verblijf en de terugreis waren perfect georganiseerd met een prima begeleiding (Tom en Jos). Het organiseren van een eventueel volgend buitenlands trainingskamp laten we daarom met een gerust hart over aan deze voortreffelijke organisatie! Drachtster Boys, Jan Willem Visser, teammanager
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten
8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen