Trainingskamp in
Terborg

Enig resultaat

Trainingskampen Terborg

Tijdens een trainingskamp in Terborg verblijf je in een hotel in het hart van het dorp. In de rustgevende omgeving valt genoeg te beleven. De Achterhoek kent genoeg hoogtepunten voor een actief week(end)je weg. Tenslotte geldt de omgeving van Terborg als rustiek en inspirerend. De volle focus kan absoluut op het verbeteren van de wedstrijdprestaties!

.
Nieuw
259.00

 

  • 2 nachten in een 3* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


Trainingskampen Terborg

Al ruim 16 jaar heeft Trainingskamp.com ervaring met het organiseren van geslaagde trainingskampen. In het piepkleine Terborg zijn wij bekend met de locals en dat helpt ons enorm bij het organiseren van een perfect trainingskamp. Het eten in het hotel waar je verblijft wordt voor teams bereid in een buffetvorm. Je krijgt een eigen ruimte toegewezen zodat jij en je teamgenoten rustig met elkaar kunnen dineren. De kamers zijn elk voorzien van WiFi en de kleine winkelstraat van Terborg is om de hoek. Al met al een heerlijke locatie voor jullie verblijf.

Velden in Terborg

De velden in Terborg zullen voornamelijk bestaan uit natuurgrasvelden. Mocht jouw ploeg dit anders willen, kun je in overleg uitwijken naar een kunstgrasmat. Rondom deze sportvelden vind je nog veel meer. Je kunt in overleg gebruik maken van een sporthal, sportschool en een binnen, en buitenzwembad. Trainingskamp.com heeft goede contacten met de verenigingen in de regio. Zo kunnen wij een oefenwedstrijd regelen tegen een tegenstander van elk kaliber. De ultieme test voor jouw ploeg tijdens het trainingskamp.

Uitgaan in Terborg

Terborg staat bekend als een gezellig dorp met een echte ons-kent-ons mentaliteit. In de winkelstraat bevinden zich een aantal gezellige terrassen. Voor het grote werk zul je zeven kilometer moeten rijden, dan kom je uit in Doetinchem. De stad waar je met jouw team een geslaagde avond kunt beleven. De stad kent verschillende discotheken en een gemoedelijke sfeer. Een perfecte plek om een avond helemaal los te gaan, dat onder het genot van een biertje samen met je teamgenoten!

Activiteiten in Terborg

Naast het stappen zijn er genoeg activiteiten die je kunt ondernemen in de Achterhoek. Je hebt in de regio een aantal mooie golfbanen, ideaal om een middag met jouw team eropuit te trekken. Ook kun je proberen te ontsnappen uit een escaperoom. Eens kijken met welke teamgenoten/stafleden jij nou echt goed kan samenwerken. De ideale test om te kijken hoe het zit met de teamgeest binnen de ploeg. Ook voetbalclub De Graafschap is actief in de omgeving. In een woonwijk in Doetinchem spelen de ‘superboeren’ haar thuiswedstrijden. Mocht het uitkomen, is het een mooie kans om de sfeer op de Vijverberg een keer mee te maken. Dan kan je ook dit stadion van je bucketlist afstrepen!