Valkenburg 3*

Trainingskamp naar Valkenburg

Ga op trainingskamp in rustiek Limburg en geniet van sfeervol Valkenburg. Jij en jouw teamgenoten verblijven in het centrum van het pittoreske stadje. Hierdoor ervaar je de typische Zuid-Limburgse sfeer. Met de nodige restaurants en cafés op loopafstand hoef jij geen zorgen te maken om het vermaak in de avonduurtjes. Toch hoef jij je geen zorgen te maken over het eten. Het arrangement is op basis van volpension. Het ontbijt, de lunch en het diner staan voor je klaar! Uiteraard zit de veldhuur voor een wedstrijd en meerdere trainingen ook inbegrepen.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

3 nachten in een 3* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

 

Locatie

Valkenburg staat bekend als een van de meest sfeervolle steden in Limburg. Ondanks dat het slechts een kleine tienduizend inwoners kent, heeft het al sinds 1452 stadsrechten. Valkenburg kent dus een rijke historie die overal in de stad is ervaren. Met burchten, de oude kerkjes en historische gebouwen is het veruit een van de mooiste plekken van zuidelijk Nederland. Gelegen in het zuidelijke gedeelte van Limburg, zijn steden als Maastricht, Heerlen en het Duitse Aken nabijgelegen.

 

Activiteiten

In Valkenburg en omstreken is er genoeg te beleven. Wil je na het trainen toch sportief bezig blijven en tegelijkertijd wat van de omgeving zien? Kies dan voor een fietstocht door de heuvelachtige omgeving. Ook is het mogelijk om een wel heel bijzondere mountainbiketocht te plannen. De mergelgrotten, die een belangrijk onderdeel zijn van de historie van zuid-Limburg zijn per mountainbike te verkennen. Een unieke ervaring!

Een trainingskamp draait natuurlijk om het verbeteren van de sportprestaties. Daarbij is teamwork en groepsgevoel een belangrijke pijler. Het is daarom ook zeker aan te raden om minstens een avond met de hele groep op stap te gaan. Hierbij smeden de spelers een band voor het leven. Valkenburg is een prachtige plek voor een avondje uit. Met de vele gezellige kroegjes en cafés vinden jullie altijd wel een plek die aansluit bij jullie muzieksmaak. Sta alleen niet raar te kijken als er zo nu en dan een nummer van Beppie Kraft tussendoor vliegt, het blijft natuurlijk hartje Limburg!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Valkenburg 3*

 

  •  3 nachten in een 3* hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  •  Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
2 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen