Trainingskamp in
Valkenburg

Enig resultaat

Trainingskampen Valkenburg

Valkenburg is een bekende toeristische plaats in het zuiden van Limburg. De stad ligt op een perfecte locatie voor een trainingskamp. In het heuvelachtige gebied ben jij zowel toerist als sporter in eigen land. Ook kun je verschillende sfeervolle plaatsen bezoeken tijdens het trainingskamp. We hebben de beste velden, overnachtingsplaatsen en activiteiten uitgezocht voor een goed georganiseerd trainingskamp.

.
Nieuw
89.00

 

  • p.p.p.n in een 3* hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  •  Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in trainingskampen naar Valkenburg

Trainingskamp.com heeft ruim 16 jaar ervaring in het organiseren van geslaagde trainingskampen. In het buitenland, maar ook zeker in Nederland hebben we de nodige contacten. Door de benodigde ervaring die wij hebben opgedaan hoef je niet bang te zijn voor onduidelijkheid. Alles is tot in de puntjes geregeld. Van de overnachtingsplek tot aan de beste velden in de regio. Alle facetten zijn aanwezig voor een geslaagd trainingskamp in Valkenburg.

Velden in Valkenburg

De velden in Valkenburg zijn op en top. De grasmatten worden goed onderhouden door de lokale verenigingen. Wij van Trainingskamp.com zijn op zoek gegaan naar de beste velden in de regio. De trainingsaccommodatie is op maar 10 minuten loopafstand van het verblijf. Je loopt via een brug over de Geul, waarbij je geniet van de Limburgse ongerepte natuur.

Je kunt gebruik maken van een natuur- of kunstgrasmat tijdens het trainingskamp. Er niks op tegen de geur een net gemaaid natuurgrasveld! In de regio hebben wij contacten met de lokale verenigingen. Een oefenwedstrijd tegen een andere ploeg is zo geregeld.

Uitgaan in Valkenburg

Het nachtleven in Valkenburg biedt genoeg mogelijkheden. Vrijwel in iedere straat in het centrum zit een café of discotheek. In het gezellige en gemoedelijke Limburg is het altijd een geslaagde avond. Niet alleen Valkenburg kent een goed nachtleven, ook Maastricht een aantal kilometer verderop is een aanrader. In de hoofdstad van Limburg kun je stappen in moderne clubs. In bepaalde discotheken zie je de lichten door de zaal heen dansen tijdens een spectaculaire lichtshow. Je kunt ook kiezen voor de historische knusse straatjes van de stad. De gezellige cafés zorgen ervoor dat je de tijd vergeet, want voor je het weet is het weer ochtend.

Activiteiten in Valkenburg

In de buurt van Valkenburg bevinden zich een aantal historische grotten. Je kunt deze ook bezoeken. Binnen is het koud en de echo galmt door de gangen heen. Op de muren kun je traditionele tekeningen vinden die honderden jaren oud zijn. Voorbeelden van de grotten die je kunt bezoeken zijn: Grotten en spelonken van Cauberg, de Steenkolenmijn en de Kasteelruïne Fluweelengrot. De laatstgenoemde kent een hoop historie, onder andere daterend uit de Tweede Wereldoorlog. In de regio bevindt zich ook het drielandenpunt. Je kunt een potje twister spelen op het drielandenpunt ter hoogte van zowel Duitsland, Nederland en België. Best gek niet?