Wageningen 4*

Trainingskamp naar Wageningen

Een trainingskamp in Wageningen is in alle opzichten een unieke kans! Je verblijft in een vier sterren hotel in een rustieke bosrijke omgeving. Niet geheel onbelangrijk is dat de trainingslocatie zich op loopafstand bevindt van de verblijfsplaats. Overigens hebben we het niet over zo maar een trainingsplek. Inbegrepen bij dit unieke arrangement zitten enkele trainingsuurtjes op het veld van voormalig Eredivisionist FC Wageningen. Stadion de Wageningse Berg is onder voetballiefhebbers nog altijd als een soort bedevaartsoord.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Wageningen, gelegen op grens van de provincie Utrecht en Gelderland, staat op heden vooral bekend om haar hoog aangeschreven universiteit. Vele internationale studenten van ver buiten Europa strijken neer in de eeuwenoude stad om de beste opleiding te genieten op hun vakgebied. Verder staat de Gelderse stad bekend om haar groenrijke omgeving en FC Wageningen. Beide zul je optimaal leren kennen tijdens jullie trainingskamp in Wageningen. De Wageningse Berg, het voormalig stadion van de eredivisionist geldt zelfs als jullie trainingscomplex tijdens dit uitje.

Activiteiten

Er is naast tijd voor intensieve training natuurlijk ook nog genoeg tijd voor vermaak en rust. Wageningen heeft veel te bieden. Plan bijvoorbeeld in overleg met ons een kroegentocht in het oude stadscentrum van de stad. Ontdek het nachtleven van Wageningen samen met jouw teamgenoten en creëer herinneringen die je nooit zult vergeten.

Staat er een wedstrijd van Vitesse op het programma tijdens jullie verblijf in Wageningen? Dan kunnen jullie als ploeg afreizen naar de Gelredome! Wageningen ligt niet bijster ver van Arnhem vandaan en is daarmee een prima uitvalsbasis voor de voetballiefhebber. Breng een bezoek aan een van de meest ambitieuze voetbalclubs van Nederland!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Paintball

Wageningen 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10

Kort en bondig, alles was prima geregeld.

Mijn ervaring met Trainingskamp.com als zeer positief ervaren. Geboekt via Michael. Vooraf goed contact gehad via e-mail en whatsapp. Michael is een aantal keer langs geweest op de club. Alles wat op papier stond was ook zo in spanje. Prima hotel, prima trainingsaccomodatie, bussen waren op tijd en vanuit trainingskamp.com goede begeleiding. Zeker de begeleiding op de vliegvelden werkt heel prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek
9 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen