Wageningen 4*

Trainingskamp naar Wageningen

Een trainingskamp in Wageningen is in alle opzichten een unieke kans! Je verblijft in een vier sterren hotel in een rustieke bosrijke omgeving. Niet geheel onbelangrijk is dat de trainingslocatie zich op loopafstand bevindt van de verblijfsplaats. Overigens hebben we het niet over zo maar een trainingsplek. Inbegrepen bij dit unieke arrangement zitten enkele trainingsuurtjes op het veld van voormalig Eredivisionist FC Wageningen. Stadion de Wageningse Berg is onder voetballiefhebbers nog altijd als een soort bedevaartsoord.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Wageningen, gelegen op grens van de provincie Utrecht en Gelderland, staat op heden vooral bekend om haar hoog aangeschreven universiteit. Vele internationale studenten van ver buiten Europa strijken neer in de eeuwenoude stad om de beste opleiding te genieten op hun vakgebied. Verder staat de Gelderse stad bekend om haar groenrijke omgeving en FC Wageningen. Beide zul je optimaal leren kennen tijdens jullie trainingskamp in Wageningen. De Wageningse Berg, het voormalig stadion van de eredivisionist geldt zelfs als jullie trainingscomplex tijdens dit uitje.

Activiteiten

Er is naast tijd voor intensieve training natuurlijk ook nog genoeg tijd voor vermaak en rust. Wageningen heeft veel te bieden. Plan bijvoorbeeld in overleg met ons een kroegentocht in het oude stadscentrum van de stad. Ontdek het nachtleven van Wageningen samen met jouw teamgenoten en creëer herinneringen die je nooit zult vergeten.

Staat er een wedstrijd van Vitesse op het programma tijdens jullie verblijf in Wageningen? Dan kunnen jullie als ploeg afreizen naar de Gelredome! Wageningen ligt niet bijster ver van Arnhem vandaan en is daarmee een prima uitvalsbasis voor de voetballiefhebber. Breng een bezoek aan een van de meest ambitieuze voetbalclubs van Nederland!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Paintball

Wageningen 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

8

Grandioos!

Goed verzorgde reis, opvang op Schiphol, ontvangst in Benidorm, perfecte trainingsfaciliteiten, werkelijk een top hotel en een perfecte begeleiding vanuit de organisatie in Benidorm. Voor Eendracht Arnhem de 1e keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
10

Perfect geregeld

Met flevoboys 2x nu op kamp geweest. Beide keren prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord
9

Top geregeld

Van begin tot het eind alles goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp
8

Van begin tot eind prima geregeld!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen