Trainingskamp in
Wageningen

Trainingskampen Wageningen

Boek makkelijk en snel een trainingskamp naar Wageningen. Trainingskamp.com heeft de beste accomodaties uitgezocht in de stad, die aan de rand van de Veluwe ligt. Niks dat schort aan een trainingskamp in Gelderland. Trainingen, activiteiten en stappen in de regio, alles is mogelijk tijdens jouw trainingskamp naar Wageningen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De specialist in trainingskampen naar Wageningen

Onder de naam Voetbalreizen.com hebben wij al veel ervaring opgedaan met het organiseren van trainingskampen. Al 16 jaar zoeken wij naar de beste velden, overnachtingsplaatsen en activiteiten. In Wageningen hebben wij deze factoren samengevoegd tot een onvergetelijk trainingskamp. Specifieke wensen van de klant voegen wij samen tot een onvergetelijk trainingskamp. Zodat jouw ploeg niks in de weg staat om een trainingskamp te boeken bij dé specialist: Trainingskamp.com

Velden in Wageningen

Traingskamp.com vindt het belangrijk dat jouw team traint op een goed onderhouden mat. In de omgeving van Wageningen zijn wij een zoektocht gestart naar de beste velden bij de lokale verenigingen. Uiteindelijk hebben wij een schitterende trainingslocatie gevonden. In de bosrijke omgeving van studentenstad Wageningen train je in de frisse en gezonde lucht. In de omgeving is er geen persoon die jouw ploeg afleidt tijdens een trainingssessie. De velden liggen op een rustgevende locatie waar jouw team zich focust op een goed vervolg van het seizoen.
Je traint niet op zomaar een veld. De trainingsaccommodatie tijdens het trainingskamp is het stadion van de inmiddels failliete club FC Wageningen! Op de Wageningse Berg trainen jij en je ploeggenoten op het heilige gras van de oud-Eredivisionist. Tweemaal won FC Wageningen de KNVB-beker, in 1992 viel het doek voor de club. Nu is het heilige gras het decor voor jouw ploeg tijdens het trainingskamp.

Uitgaan in Wageningen

Voor een goed avondje stappen reizen jij en je teamgenoten af naar Arnhem, de hoofdstad van Gelderland. De stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van uitgaan. Waar kies jij voor? Een super moderne club in de binnenstad waar de DJ de hele nacht de tent op zijn kop zet. Of ga je meer voor de Hollandse nummers en de gezelligheid van een bruin café. Het is zelfs mogelijk om de après-ski sfeer te ervaren in de stad. In deze gezellige feesthut komen alle soorten muziek voorbij. Een avond stappen in Arnhem staat garant voor een onvergetelijke nacht. De ultieme gelegenheid voor een fantastisch avondje stappen met jouw ploeggenoten.