Winterswijk 4*

Trainingskamp naar Winterswijk

Een Trainingskamp in Winterswijk is een keuze voor een rustieke, rustige omgeving om je optimaal voor te bereiden op de (her)start van het sportseizoen. Je verblijft twee nachten in een vier sterren hotel in het hart van de Achterhoek. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de ligging van de trainingslocatie. Zo is jullie trainingsveld nooit ver van jullie verblijfplaats verwijderd. Zo hoef je niet bang te zijn veel tijd te verliezen aan het op en neer reizen van hotel naar trainingsveld. Onder professionele begeleiding van een van onze werknemers is een trainingskamp in Winterswijk een absolute must voor iedere ambitieuze sportman of -vrouw!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Winterswijk ligt in het hart van de Achterhoek. Vlakbij de grens is een uitstapje naar Duitsland zo gemaakt. Toch heeft Winterswijk zelf ook genoeg te bieden. In het gezellige dorpscentrum vermaak je jezelf prima. Daarnaast is de rijke historie van het pittoreske dorp nog goed voelbaar bij een wandeling door de smalle straatjes. Vergeet ook niet de groene omgeving te verkennen, want daar is absoluut geen tekort aan.

Activiteiten

In de groene omgeving van Winterswijk is er een wijd scala aan activiteiten te plannen. Het is natuurlijk niet alleen maar een goed uitstapje om aan jullie trainingsuren te komen. Plan bijvoorbeeld een mountainbiketocht door de bossen van de Achterhoek en werk aan extra sterke kuiten en bovenbeenspieren!

Geen interesse in extra sportieve activiteiten? Waarom dan niet een avondje pilsen met je teamgenoten in een van de sfeervolle kroegen van Winterswijk. In overleg is het uiteraard mogelijk om een kroegentocht te plannen. Hierbij leer je het nachtleven van het pittoreske dorp op zijn best kennen!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Paintball

Winterswijk 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10

Kort en bondig, alles was prima geregeld.

Mijn ervaring met Trainingskamp.com als zeer positief ervaren. Geboekt via Michael. Vooraf goed contact gehad via e-mail en whatsapp. Michael is een aantal keer langs geweest op de club. Alles wat op papier stond was ook zo in spanje. Prima hotel, prima trainingsaccomodatie, bussen waren op tijd en vanuit trainingskamp.com goede begeleiding. Zeker de begeleiding op de vliegvelden werkt heel prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek
9 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen