Winterswijk 4*

Trainingskamp naar Winterswijk

Een Trainingskamp in Winterswijk is een keuze voor een rustieke, rustige omgeving om je optimaal voor te bereiden op de (her)start van het sportseizoen. Je verblijft twee nachten in een vier sterren hotel in het hart van de Achterhoek. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de ligging van de trainingslocatie. Zo is jullie trainingsveld nooit ver van jullie verblijfplaats verwijderd. Zo hoef je niet bang te zijn veel tijd te verliezen aan het op en neer reizen van hotel naar trainingsveld. Onder professionele begeleiding van een van onze werknemers is een trainingskamp in Winterswijk een absolute must voor iedere ambitieuze sportman of -vrouw!

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

 2 nachten in een 4* hotel

Volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Eigen vervoer

 

Eventueel bij te boeken:

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

Winterswijk ligt in het hart van de Achterhoek. Vlakbij de grens is een uitstapje naar Duitsland zo gemaakt. Toch heeft Winterswijk zelf ook genoeg te bieden. In het gezellige dorpscentrum vermaak je jezelf prima. Daarnaast is de rijke historie van het pittoreske dorp nog goed voelbaar bij een wandeling door de smalle straatjes. Vergeet ook niet de groene omgeving te verkennen, want daar is absoluut geen tekort aan.

Activiteiten

In de groene omgeving van Winterswijk is er een wijd scala aan activiteiten te plannen. Het is natuurlijk niet alleen maar een goed uitstapje om aan jullie trainingsuren te komen. Plan bijvoorbeeld een mountainbiketocht door de bossen van de Achterhoek en werk aan extra sterke kuiten en bovenbeenspieren!

Geen interesse in extra sportieve activiteiten? Waarom dan niet een avondje pilsen met je teamgenoten in een van de sfeervolle kroegen van Winterswijk. In overleg is het uiteraard mogelijk om een kroegentocht te plannen. Hierbij leer je het nachtleven van het pittoreske dorp op zijn best kennen!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Paintball

Winterswijk 4*

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Goed geregeld trainingskamp

Het trainingskamp van K.R.SV. Vredenburch was door trainingskamp.com heel goed geregeld! De communicatie en de service waren wij zeer tevreden mee. Iedereen binnen de selectie (ook de stafleden) waren te spreken over hoe het trainingskamp is verlopen en hoe het was geregeld. Iedereen van de organisatie die een steentje heeft bij gedragen aan ons trainingskamp bedankt! Wij weten wel waar we ons trainingskamp volgend jaar gaan regelen, tot volgend jaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk
10

Uitstekend geregeld en top contact

Het trainingskamp van NSVV 2 was perfect geregeld. Zelfs nog een extra bonus door een vroege vlucht. Super fijn en makkelijk contact gehad met Michael Blonk, de wensen bij hem neergelegd en alles is geregeld. Accomodatie top, faciliteiten top, activiteiten top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Numansdorp
10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
4 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen