Trainingskamp
in Winterswijk

Trainingskampen Winterswijk

Een trainingskamp in Winterswijk is de ideale plaats om met jouw ploeg te werken aan teambuilding. Het dorp ligt in het meest oostelijke puntje van ons land en bevindt zich aan de grens van Duitsland. Met de ploeg er even op uit naar de gezellige Achterhoek. Een trainingskamp naar Winterswijk is zeer in trek.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De specialist in trainingskampen naar Winterswijk

Trainingskamp.com heeft de benodigde ervaring met het organiseren van trainingskampen. Verschillende teams gingen jou voor met het boeken van een goed georganiseerd trainingskamp. Geheel naar wens verzorgen wij de beste locaties om te trainen en te overnachten. Traingskamp.com is dé specialist op het gebied van het op touw zetten van geslaagde kampen.

Velden in Winterswijk

Heeft de grasmeester het veld al gecheckt? Jazeker! De velden in Winterswijk worden nauwkeurig onderhouden zodat ze goed bespeelbaar zijn. Trainingskamp.com heeft de beste velden uitgekozen. Allemaal in nauw contact met de lokale verenigingen. Allemaal zodat jij en je teamgenoten zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Tijdens het trainingskamp gaan wij op zoek naar een tegenstander van gewenst niveau. Een oefenpot tijdens het trainingskamp is zo geregeld.

Uitgaan in Winterswijk

Een avond stappen in de Achterhoek is zeker een aanrader. In de binnenstad van Winterswijk loop je zo tegen een café aan. Een grote slok van je koude biertje nemen terwijl je met je maten aan de bar zit. Dat is het beeld in de kroegen van Winterswijk. Niet alleen zijn er cafés in het plaatsje. In het dorp vind je ook een discotheek. Feestgangers komen hier bij elkaar voor een knallend feest. De straten in het dorp zijn knus, maar het feest dat jij en je ploeggenoten meemaken is groot. Winterswijk is beregezellig.

Activiteiten Winterswijk

In de regio zijn er genoeg activiteiten te ondernemen tijdens het trainingskamp. In omstreken staan er een aantal mooie golfbanen op jouw ploeg te wachten. Een middagje gezellig een balletje slaan met de ploeggenoten. Naast golf mag je een poging wagen om te ontsnappen uit een escaperoom, of breng je een middagje door bij een bierproeverij. Er is altijd wel iets dat je kunt ondernemen in de Achterhoek.