Albufeira 3*

Trainingskamp naar Albufeira

Tijdens een trainingskamp naar de populaire vakantiebestemming Albufeira verblijf je in een drie sterren hotel. Daar is alles geregeld voor jou en jouw teamgenoten. Je boekt namelijk de reis inclusief het eten en drinken. Zo hoeft geen enkele teamgenoot de held uit te gaan hangen in de keuken. Het verblijf ligt dichtbij de trainingslocatie. Zo maken jullie je nooit druk over het vervoer, je loopt naar de goed onderhouden velden. Uiteraard zit er een retourvlucht naar Albufeira inbegrepen. Voor vragen en opmerkingen kun je meteen terecht bij één van onze medewerkers op locatie! Nog voor het kamp gaan wij op zoek naar een oefentegenstander van een gewenst niveau. Bij het boeken van de reis geven wij jou de mogelijkheid om dit aan te geven.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

3 nachten in een 3* hotel

All inclusive (incl dranken)

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

 Retourvlucht

Eventueel bij te boeken: 

Vervoer ter plaatse

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

 

Locatie

Wanneer je een trainingskamp boekt naar Albufeira kom je sowieso één van jouw beste vrienden tegen, de zon! Aan de zuidkust van Portugal train je in heerlijke zonnige omstandigheden. Strenge winters kennen de mensen in Albufeira niet. Wanneer het in december 12 graden is, bibbert de lokale bevolking al. In het van origine vissersdorpje wonen ruim 40.000 mensen. Jaarlijks komen toeristen van over de hele wereld naar het zuiden van Portugal. De één voor een goed feestje in de bruisende binnenstad, de ander om cultuur te snuiven in de regio. Want naast het feestgebied kent de Algarve ook een aantal historische plaatsen. Het is de ideale plek voor een geslaagd trainingskamp.

Activiteiten

Talloze feestgangers vanaf over de hele wereld reizen jaarlijks af naar het dorpje Albufeira. En jullie zijn de volgende! In de binnenstad feesten jullie erop los tot in de vroege Portugese uurtjes. In de lange uitgaansstraat ‘The Strip’ barst er elke nacht een groot feest los. Je vindt vele diverse clubs in de straat. Van de gezellige Engelse barretjes tot aan de Nederlandse discotheken. De avonden aan The Strip bespreken jij en je ploeggenoten nog maanden lang na in de kleedkamer.

Naast het trainen en feesten is relaxen ook belangrijk tijdens het trainingskamp. Je neemt gemakkelijk een duik in de Portugese zee. Heerlijk om even af te koelen na een pittige trainingssessie of mountainbike rit. In de regio fiets je namelijk gemakkelijk door het prachtige landschap van de Algarve. Een goede inspanningsactiviteit tijdens het trainingskamp. Wanneer je terug in Nederland bent, heb je alles meegemaakt. De zon, de beste feestjes en een aantal goede trainingssessies!

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Albufeira 3*

 

  •  3 nachten in een 3* hotel
  • All inclusive (incl dranken)
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Super!

Met de eerste selectie van Drachtster Boys zijn wij begin januari 2023 een paar dagen op trainingskamp in Benidorm geweest. Vanaf het eerste contact met de organisatie (Michael) waren de informatievoorziening, de organisatie en de bereikbaarheid voortreffelijk. Zowel de heenreis als het verblijf en de terugreis waren perfect georganiseerd met een prima begeleiding (Tom en Jos). Het organiseren van een eventueel volgend buitenlands trainingskamp laten we daarom met een gerust hart over aan deze voortreffelijke organisatie! Drachtster Boys, Jan Willem Visser, teammanager
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten
8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen