Valencia 2*

Trainingskamp naar Valencia

Valencia is om verscheidene redenen een stad die je eens in leven moet bezoeken. Een trainingskamp in de sinaasappelstad is een uitgelezen kans om de stad eens beter te verkennen én te werken aan de prestaties van jouw sportploeg! Tijdens jullie trainingskamp in Valencia verblijven jullie in een twee sterren hostel. Dit is een bewuste keuze! De prachtige stad staat bekend om de vele gezellige restaurants die het rijk is. Neem in de avond dus vooral de moeite om eens plekken te reserveren in een authentieke tapasbar. Uiteraard is dit arrangement ook voorzien van begeleiding ter plekke, veldhuur voor een wedstrijd en meerdere trainingen, het lokale vervoer én een retourvlucht.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

3 nachten in een 2* hotel

 Ontbijt, half- of volpension

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Retourvlucht

 Handbagage

 

Eventueel bij te boeken:

Vervoer ter plaatse

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

In de autonome deelstaat Valencia zijn bijna 5 miljoen mensen woonachtig. De gelijknamige hoofdstad is goed voor de huisvesting van ongeveer een zesde van dat totaal. Met 800.000 inwoners is de stad Valencia de derde grootste stad van Spanje na Madrid en Barcelona. Gelegen aan de Middellandse Zee geldt de sinaasappelstad als een van de belangrijkste havensteden van het Iberisch schiereiland. Mede hierdoor is het overgrote deel van de Valencianen afhankelijk van het toerisme, dat door het prachtige strand ook hoogtij viert, en de handel.

Activiteiten

Als een van de grootste steden van Spanje is er in Valencia altijd wel wat te beleven. Op sportgebied, en dan met de nadruk op voetbal, is de stad een van de belangrijkste steden van het land. Met profclubs als Valencia CF en Levante UD wordt er vrijwel iedere week een wedstrijd op het hoogste nationale niveau afgewerkt. Volgens ons een ideale kans om wat mee te krijgen van de lokale sportcultuur. Bezoek een wedstrijd in Estadio Mestalla of het Estadi Ciutat de Valencia en ervaar een profwedstrijd zoals de locals dat doen. Komt het toch zo uit dat er geen thuiswedstrijden plaatsvinden? Dan organiseren wij graag voor jullie een stadiontour in het authentieke Mestalla.

Heb je niks met voetbal of zoek je liever naar alternatieve activiteiten? Laat ons dan een fietstour door het centrum van Valencia plannen. Je ontdekt alle hoogtepunten van de stad en bent ook nog een sportief bezig. Uiteraard vindt dit overdag of in de namiddag plaats. Wij raden aan om ook zeker een avondje vrij te houden. Het nachtleven van Valencia barst iedere avond weer uit zijn voegen. Met de vele sfeervolle kroegen en café's is er altijd wel een plek waar jij samen met jouw teamgenoten uit jullie dak kunnen gaan.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Valencia 2*

 

  • 3 nachten in een 2* hostel
  • Ontbijt, half- of volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

8

Grandioos!

Goed verzorgde reis, opvang op Schiphol, ontvangst in Benidorm, perfecte trainingsfaciliteiten, werkelijk een top hotel en een perfecte begeleiding vanuit de organisatie in Benidorm. Voor Eendracht Arnhem de 1e keer, maar zeker voor herhaling vatbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem
10

Perfect geregeld

Met flevoboys 2x nu op kamp geweest. Beide keren prima geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord
9

Top geregeld

Van begin tot het eind alles goed geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ouddorp
8

Van begin tot eind prima geregeld!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen