Valencia 4*

Trainingskamp naar Valencia

Valencia is om verscheidene redenen een stad die je eens in leven moet bezoeken. Een trainingskamp in de sinaasappelstad is een uitgelezen kans om de stad eens beter te verkennen én te werken aan de prestaties van jouw sportploeg! Tijdens jullie trainingskamp in Valencia verblijven jullie in een vier sterren hotel op basis van bed & breakfast. Dit is een bewuste keuze! De prachtige stad staat bekend om de vele gezellige restaurants die het rijk is. Neem in de avond dus vooral de moeite om eens plekken te reserveren in een authentieke tapasbar. Uiteraard is dit arrangement ook voorzien van begeleiding ter plekke, veldhuur voor een wedstrijd en meerdere trainingen, het lokale vervoer én een retourvlucht.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

3 nachten in een 4* hotel

 Ontbijt

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Retourvlucht

 Handbagage

 

Eventueel bij te boeken:

Vervoer ter plaatse

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

In de autonome deelstaat Valencia zijn bijna 5 miljoen mensen woonachtig. De gelijknamige hoofdstad is goed voor de huisvesting van ongeveer een zesde van dat totaal. Met 800.000 inwoners is de stad Valencia de derde grootste stad van Spanje na Madrid en Barcelona. Gelegen aan de Middellandse Zee geldt de sinaasappelstad als een van de belangrijkste havensteden van het Iberisch schiereiland. Mede hierdoor is het overgrote deel van de Valencianen afhankelijk van het toerisme, dat door het prachtige strand ook hoogtij viert, en de handel.

Activiteiten

Als een van de grootste steden van Spanje is er in Valencia altijd wel wat te beleven. Op sportgebied, en dan met de nadruk op voetbal, is de stad een van de belangrijkste steden van het land. Met profclubs als Valencia CF en Levante UD wordt er vrijwel iedere week een wedstrijd op het hoogste nationale niveau afgewerkt. Volgens ons een ideale kans om wat mee te krijgen van de lokale sportcultuur. Bezoek een wedstrijd in Estadio Mestalla of het Estadi Ciutat de Valencia en ervaar een profwedstrijd zoals de locals dat doen. Komt het toch zo uit dat er geen thuiswedstrijden plaatsvinden? Dan organiseren wij graag voor jullie een stadiontour in het authentieke Mestalla.

Heb je niks met voetbal of zoek je liever naar alternatieve activiteiten? Laat ons dan een fietstour door het centrum van Valencia plannen. Je ontdekt alle hoogtepunten van de stad en bent ook nog een sportief bezig. Uiteraard vindt dit overdag of in de namiddag plaats. Wij raden aan om ook zeker een avondje vrij te houden. Het nachtleven van Valencia barst iedere avond weer uit zijn voegen. Met de vele sfeervolle kroegen en café's is er altijd wel een plek waar jij samen met jouw teamgenoten uit jullie dak kunnen gaan.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Valencia 4*

 

  •  3 nachten in een 4* Hotel
  • Ontbijt
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

8

Goed georganiseerd!

Top georganiseerd. Fijn dat er altijd een aanspreekpunt op locatie is! Ook fijn dat er goed geholpen is, met een speler die naar het ziekenhuis moest! Veel aandacht daar aan besteed. Nogmaals dank daarvoor! Was moeilijk organiseren in de corona tijd. Maar toch een super weekend gehad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hengelo
10

Top organisatie en begeleiding.

Vanaf het moment van boeken ( Michael Blonk) tot aan de begeleiding in Valencia (Yorrick) was alles tot in de puntjes top geregeld. Harry van den Brink Trainer/coach HVSpijkenisse.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bleiswijk
8

Goed georganiseerd en goed geanticipeerd op onverwachte situaties,

1 contactpersoon vanaf eerste contact, offerte t/m begeleiding ter plaatse die goed de weg wist, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Scherpenzeel
10

Kort en bondig, alles was prima geregeld.

Mijn ervaring met Trainingskamp.com als zeer positief ervaren. Geboekt via Michael. Vooraf goed contact gehad via e-mail en whatsapp. Michael is een aantal keer langs geweest op de club. Alles wat op papier stond was ook zo in spanje. Prima hotel, prima trainingsaccomodatie, bussen waren op tijd en vanuit trainingskamp.com goede begeleiding. Zeker de begeleiding op de vliegvelden werkt heel prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek
9 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen