Valencia 4*

Trainingskamp naar Valencia

Valencia is om verscheidene redenen een stad die je eens in leven moet bezoeken. Een trainingskamp in de sinaasappelstad is een uitgelezen kans om de stad eens beter te verkennen én te werken aan de prestaties van jouw sportploeg! Tijdens jullie trainingskamp in Valencia verblijven jullie in een vier sterren hotel op basis van bed & breakfast. Dit is een bewuste keuze! De prachtige stad staat bekend om de vele gezellige restaurants die het rijk is. Neem in de avond dus vooral de moeite om eens plekken te reserveren in een authentieke tapasbar. Uiteraard is dit arrangement ook voorzien van begeleiding ter plekke, veldhuur voor een wedstrijd en meerdere trainingen, het lokale vervoer én een retourvlucht.

Het arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

3 nachten in een 4* hotel

 Ontbijt

Begeleiding op de locatie

Verblijf dicht bij je trainingslocatie

Retourvlucht

 Handbagage

 

Eventueel bij te boeken:

Vervoer ter plaatse

Wedstrijd inclusief   Arbitrage

Locatie

In de autonome deelstaat Valencia zijn bijna 5 miljoen mensen woonachtig. De gelijknamige hoofdstad is goed voor de huisvesting van ongeveer een zesde van dat totaal. Met 800.000 inwoners is de stad Valencia de derde grootste stad van Spanje na Madrid en Barcelona. Gelegen aan de Middellandse Zee geldt de sinaasappelstad als een van de belangrijkste havensteden van het Iberisch schiereiland. Mede hierdoor is het overgrote deel van de Valencianen afhankelijk van het toerisme, dat door het prachtige strand ook hoogtij viert, en de handel.

Activiteiten

Als een van de grootste steden van Spanje is er in Valencia altijd wel wat te beleven. Op sportgebied, en dan met de nadruk op voetbal, is de stad een van de belangrijkste steden van het land. Met profclubs als Valencia CF en Levante UD wordt er vrijwel iedere week een wedstrijd op het hoogste nationale niveau afgewerkt. Volgens ons een ideale kans om wat mee te krijgen van de lokale sportcultuur. Bezoek een wedstrijd in Estadio Mestalla of het Estadi Ciutat de Valencia en ervaar een profwedstrijd zoals de locals dat doen. Komt het toch zo uit dat er geen thuiswedstrijden plaatsvinden? Dan organiseren wij graag voor jullie een stadiontour in het authentieke Mestalla.

Heb je niks met voetbal of zoek je liever naar alternatieve activiteiten? Laat ons dan een fietstour door het centrum van Valencia plannen. Je ontdekt alle hoogtepunten van de stad en bent ook nog een sportief bezig. Uiteraard vindt dit overdag of in de namiddag plaats. Wij raden aan om ook zeker een avondje vrij te houden. Het nachtleven van Valencia barst iedere avond weer uit zijn voegen. Met de vele sfeervolle kroegen en café's is er altijd wel een plek waar jij samen met jouw teamgenoten uit jullie dak kunnen gaan.

Kroegentocht

Stadion / Wedstrijd bezoeken

Padel

Footgolf

Paintball

Valencia 4*

 

  •  3 nachten in een 4* Hotel
  • Ontbijt
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

Daarom kies je voor Trainingskamp.com

Klantervaringen

Zo hebben teams een trainingskamp met ons ervaren

10

Goed geregeld trainingskamp

Het trainingskamp van K.R.SV. Vredenburch was door trainingskamp.com heel goed geregeld! De communicatie en de service waren wij zeer tevreden mee. Iedereen binnen de selectie (ook de stafleden) waren te spreken over hoe het trainingskamp is verlopen en hoe het was geregeld. Iedereen van de organisatie die een steentje heeft bij gedragen aan ons trainingskamp bedankt! Wij weten wel waar we ons trainingskamp volgend jaar gaan regelen, tot volgend jaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk
10

Uitstekend geregeld en top contact

Het trainingskamp van NSVV 2 was perfect geregeld. Zelfs nog een extra bonus door een vroege vlucht. Super fijn en makkelijk contact gehad met Michael Blonk, de wensen bij hem neergelegd en alles is geregeld. Accomodatie top, faciliteiten top, activiteiten top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Numansdorp
10

Ontzorgd op reis!!

SV Otterlo is de laatste 5 winters 4 keer op reis geweest met Trainingskamp.com. Salou, Torremolinos en Benidorm zijn de locaties die we bezocht hebben. Alles goed voor elkaar en altijd een begeleider in de buurt. Laagdrempelig in de contacten en kwaliteit in hotels en accomodaties. Kortom een aanrader voor iedere vereniging. Wellicht komen we elkaar komende winter tegen want wij gaan zeker!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Otterlo
8

Afwisselend en goed georganiseerd trainingskamp

Door de afwisselende activiteiten en flexibiliteit hebben we een zeer nuttig trainingskamp gehad. De teambuilding was top en de voorbereiding op de 2e seizoenshelft was formidabel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
4 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Vergelijkbare bestemmingen

Is dit arrangement niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan deze arrangementen