Trainingskamp
Tennis

Trainingskampen tennis

Vanaf 2021 is het ook mogelijk om op tennis trainingskamp te gaan met Trainingskamp.com. Boek een compleet georganiseerde reis inclusief retourvlucht, verblijf en baanhuur; en geniet van een heerlijk sportief week(end)je weg. 

Het aanbod van trainingskampen volgt op korte termijn

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


De specialist in tennis trainingskampen

Trainingskamp.com is dé specialist in het organiseren van jouw tennis trainingskamp. Met 16 jaar aan ervaring in het organiseren van trainingskampen, sportreizen en leuke uitjes zijn wij jouw perfecte partner. Twijfel dus ook niet langer en laat ons jouw reis samenstellen op basis van jouw eigen voorkeuren. Of je nu in het binnen- of buitenland aan je sportprestaties wilt werken, bij Trainingskamp.com bekijken wij met alle liefde de mogelijkheden.

Geheel verzorgd tennis trainingskamp

Bij een tennis trainingskamp boek je niet alleen het verblijf en de retourvlucht. Ook de veldhuur en randactiviteiten zijn inbegrepen. Je verblijft in een goed hotel of appartement en bent verzekerd van een retourvlucht naar het zonnige Spanje. Daarnaast zorgen wij dat je beschikt over een aantal momenten waarop je aan de sportprestaties kunt werken. De huur van een tennisbaan wordt door ons gefaciliteerd. Je wordt dus volledig ontzorgd.

Mallorca, Ibiza en Albufeira (Portugal) lenen zich perfect voor veel feestvreugde. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je ook naast al het tennisgeweld nog andere activiteiten plant. De door ons gekozen locaties staan bekend om de talloze uitgaansgelegenheden. Wij raden dan ook aan om minstens een avondje te genieten van een heerlijk verkoelend drankje.

SGRZ-dekking over jouw tennis trainingskamp

Of je nu alleen, als koppel of met de hele tennisvereniging afreist; bij Trainingskamp.com bieden wij jou enige houvast. Met onze SGRZ-dekking hoef je niet bang te zijn dat je jouw geld kwijt bent bij het annuleren van een reis vanuit onze kant. Bij een duidelijke reden, zoals bijvoorbeeld een negatief reisadvies gedurende de corona crisis, staat het Stichting Garantiefonds Reisgelden garant voor het aankoopbedrag van uw reis.
Het SGRZ-kenmerk wordt enkel vergeven aan bedrijven uit de reisbranche die aan verschillende betrouwbaarheidseisen voldoen. Trainingskamp.com is gekeurd door het fonds en is daarmee een perfecte partner gebleken voor reizigers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken tijdens het boeken van een tennis trainingskamp via Trainingskamp.com.