Op Trainingskamp in Valencia

Al jarenlang is een trainingskamp in Valencia in trek bij sportteams. Dat is ook niet gek. Valencia is in alle opzichten een geweldige plek om te verblijven. De havenstad is op culinair, cultureel en sportief gebied een van de absolute hoogtepunten van Spanje. Het is dan ook zeker aan te raden om buiten de trainingen en wedstrijden om eens de stad in te duiken en deze verder te ontdekken.

Cultureel Valencia

Het Ciudad de las Artes y la Ciencias

Met het Ciudad de las Artes y las Ciencias heeft Valencia een wereldberoemde trekpleister. De aaneengekoppelde musea, aquaria en andere vrijetijdsgelegenheden vormen een prachtig park met adembenemend mooie gebouwen. Het vormt direct het einde van het rivierpark van de Túria, die de stad in tweeën splitst. Wil je in een korte tijd zoveel mogelijk zien? Dan is een fietstocht als teamactiviteit een schot in de roos. Onder begeleiding van de boeiende verhalen van een lokale gids ontdek jij in een paar uur tijd over de historie én de toekomst van Valencia als stad. Wellicht ontdek je tijdens deze tocht ook nog leuke plekken om later terug te keren!

Culinair Valencia

Geniet van Paella Valenciana tijdens een trainingskamp in Valencia.

In heel Spanje kun je heerlijk eten. Toch zijn er per regio en zelfs stad grote verschillen. Zo staat Valencia bekend om niets minder dan de Paella Valenciana. Het traditioneel Spaanse gerecht wordt op veel plekken met zeevruchten gemaakt. Het originele recept uit Valencia bevat hele andere ingrediënten. In plaats van zeevruchten en vis wordt de Paella Valenciana klaargemaakt met konijn, kip en zelfs slakken. Een bijzondere combinatie met een unieke smaak als gevolg! Als er dan toch bent, dan kun je bijna niet anders dan dit heerlijke gerecht eens uit te proberen.

Een trainingskamp in Valencia is natuurlijk niet af wanneer je het nachtleven niet hebt ontdekt. Overal in de stad zijn geweldige cafés en clubs. Wil je het dan echt als de local doen? Neem dan eens een Aqua de Valencia. Deze verfrissende cocktail bevat allerlei sterke dranken en, hoe kan het ook anders in de sinaasappelstad, sinaasappelsap.

Sportief Valencia

Bezoek Valencia CF tijdens een trainingskamp in Valencia

Als sportteam is het natuurlijk belangrijk om een in stad te verblijven waar de sportbeleving door de aderen van de locals stroomt. In Valencia is dat absoluut het geval. Met name voetbal is uitermate populair onder de lokale bevolking. Met twee clubs die uitkomen op het hoogste niveau van Spanje, is het een van de steden met het meeste aanzien in de Spaanse voetbalwereld. Speelt Valencia CF of Levante UD thuis? Dan is het absoluut aan te raden om eens langs te gaan voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in La Liga.

Een trainingskamp boeken naar Valencia

Wil jij samen met jouw team op trainingskamp in Valencia? Informeer dan bij Trainingskamp.com naar alle mogelijkheden. Samen met jou zullen wij kijken naar een geschikte verblijfplaats, jullie wensen omtrent trainingen en een wedstrijd. Ook bespreken wij graag met jullie de mogelijkheden wat betreft extra teamactiviteiten. In Valencia hoeven jullie jezelf geen moment te vervelen!